Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Κινα : Δραματικές εικόνες στην Κίνα! Γλίτωσαν από τον κορονοϊο : Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της .

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Δεύτερο στοιχείο είναι το ΄΄επίκεντρο ΄΄ του σεισμού , δηλ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σεισμοσ Τωρα Κινα - Σύμφωνα με την ρεπορτέρ της ερτ3 λία
Σεισμοσ Τωρα Κινα - Σύμφωνα με την ρεπορτέρ της ερτ3 λία from www.ekklisiaonline.gr
Η περιοχή της επιφάνειας της γης που βρίσκεται. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Δεύτερο στοιχείο είναι το ΄΄επίκεντρο ΄΄ του σεισμού , δηλ. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή .

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας.

Στην κινα, το 1920, με 180.000 νεκρούς. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Η περιοχή της επιφάνειας της γης που βρίσκεται. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4.5 ρίχτερ. Δεύτερο στοιχείο είναι το ΄΄επίκεντρο ΄΄ του σεισμού , δηλ. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της .

Η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 3 . Στην κινα, το 1920, με 180.000 νεκρούς. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Η περιοχή της επιφάνειας της γης που βρίσκεται. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα.

Στην κινα, το 1920, με 180.000 νεκρούς. Î
Î"ραματικές εικόνες στην Κίνα! Î"λίτωσαν από τον κορονοϊο from www.newsit.gr
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Δεύτερο στοιχείο είναι το ΄΄επίκεντρο ΄΄ του σεισμού , δηλ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4.5 ρίχτερ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 3 . Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Η περιοχή της επιφάνειας της γης που βρίσκεται. Στην κινα, το 1920, με 180.000 νεκρούς. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4.5 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Δεύτερο στοιχείο είναι το ΄΄επίκεντρο ΄΄ του σεισμού , δηλ. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το .

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4.5 ρίχτερ. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 3 .

Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Κίνα: Έκλεισε για τους επισκέπτες ο καταρράκτης Χουκόου
Κίνα: Έκλεισε για τους επισκέπτες ο καταρράκτης Χουκόου from www.newsit.gr
Η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 3 . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4.5 ρίχτερ. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Δεύτερο στοιχείο είναι το ΄΄επίκεντρο ΄΄ του σεισμού , δηλ. Στην κινα, το 1920, με 180.000 νεκρούς. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Η σεισμική δόνηση είχε επίκεντρο 3 . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σεισμός έπληξε σήμερα, πέμπτη, την επαρχία σιτσουάν της κίνας, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η περιοχή της επιφάνειας της γης που βρίσκεται. Στην κινα, το 1920, με 180.000 νεκρούς. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4.5 ρίχτερ. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Δεύτερο στοιχείο είναι το ΄΄επίκεντρο ΄΄ του σεισμού , δηλ.

Σεισμοσ Κινα : Î"ραματικές εικόνες στην Κίνα! Î"λίτωσαν από τον κορονοϊο : Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της .. Η περιοχή της επιφάνειας της γης που βρίσκεται. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Στην κινα, το 1920, με 180.000 νεκρούς. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα.